Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Fatum :) Łukasz Kobyliński Delikatesy ZUMA (4023 niezalogowanych)
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
beauty napisał:
maniek32 napisał:
ja sie przez kilka dni sporo nauczyłem czytając jej posty
np. kto to jest biedronkowiec pospolity, komuch, motłoch..

No widzisz, wyjechales do Norwegii
i chyba nie wiedziales dlaczego?

Powoli zrozumiesz moze?

przecież oni nigdzie nie wyjechali i to ich wkurw..... myślą że wejdą tu i na tacy dostaną robotę

maniek32 ja znam takich jak ty pokazałeś się by jakas głupia baba cię do nor przygarnęła ja pier....jaki ty jesteś cwel nie 1 i nie ostatni tu....... kogo chcesz nabrać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
EdytkaiDarek napisał:
maniek32 napisał:
Śledzę to forum od jakiegoś czasu i właśnie widzę, że to ich pisanie to nabijanie tylko postów czemu ma to służyć, nie wiem. Swoją drogą to straszny syf na tym forum, nowi chcą się czegoś dowiedzieć to zaraz sprzedają im takie pociski, że bania mała, najlepiej ich olać i nie odpowiadać na zjebane posty, mam nadzieję tylko że wtedy im się znudzi. Z resztą mam wyjebane w to....

Nie ziom!!! Nie olac tylko trzeba ich upubliczniac!
Zastanawialem sie zeby jebnac takiego porzadnego posta na ogolnym na ich temat i co raz dodawac tam nowych ktorzy szydza z polakow

Jakby ludzie zaczeli pisac na nich tak jak oni na innych to by zamkneli te swoje "RASISTOWSKIE-FASZYSTOWSKIE" polskie mordy.Za duzo tu nas jest-nie dadza rady
Robimy takie pospolite ruszenie!!!

najlepsze ruszenie zrobisz sobie w majtkach a jak by tak maniek do ciebie dołączył to byście się pieknie poruszali posuwisto zwrotnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(maniek32)
Wiking
Izzy napisał:
beauty napisał:
maniek32 napisał:

Powoli zrozumiesz moze?

przecież oni nigdzie nie wyjechali i to ich wkurw..... myślą że wejdą tu i na tacy dostaną robotę

maniek32 ja znam takich jak ty pokazałeś się by jakas głupia baba cię do nor przygarnęła ja pier....jaki ty jesteś cwel nie 1 i nie ostatni tu....... kogo chcesz nabrać

Czy ktoś tu tępa strzało prosi o pracę???? Z tym przygarnianiem, mówisz na swoim przykładzie, tak mi się wydaje, dałaś dupy staremu oblechowi, żeby teraz w NO za jego kasę siedzieć a to co wyprosisz słać do PL. Dobra sztruclu z Tobą skończyłem ni zniżam się do Twojego poziomu, a Twoj poziom jest zazwyczaj poniżej pasa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(maniek32)
Wiking
Izzy napisał:
EdytkaiDarek napisał:
maniek32 napisał:
Śledzę to forum od jakiegoś czasu i właśnie widzę, że to ich pisanie to nabijanie tylko postów czemu ma to służyć, nie wiem. Swoją drogą to straszny syf na tym forum, nowi chcą się czegoś dowiedzieć to zaraz sprzedają im takie pociski, że bania mała, najlepiej ich olać i nie odpowiadać na zjebane posty, mam nadzieję tylko że wtedy im się znudzi. Z resztą mam wyjebane w to....

Zastanawialem sie zeby jebnac takiego porzadnego posta na ogolnym na ich temat i co raz dodawac tam nowych ktorzy szydza z polakow

Jakby ludzie zaczeli pisac na nich tak jak oni na innych to by zamkneli te swoje "RASISTOWSKIE-FASZYSTOWSKIE" polskie mordy.Za duzo tu nas jest-nie dadza rady

najlepsze ruszenie zrobisz sobie w majtkach a jak by tak maniek do ciebie dołączył to byście się pieknie poruszali posuwisto zwrotnie

Jak chcesz Ciebie mogę posunąć chociaż kto wie co za syf w gaciach nosisz... chyba nie zaryzukje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
to ja musiałam się zniżyć do twojego poziomy wywłoko,łykaj te sterydy bo będziesz musiał długo lizać stare baby fuuuuuj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(maniek32)
Wiking
Izzy napisał:
to ja musiałam się zniżyć do twojego poziomy wywłoko,łykaj te sterydy bo będziesz musiał długo lizać stare baby fuuuuuj

chyba Ciebie dawno nikt nie wylizał taka sfrustrowana jesteś .... bawisz mnie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
Izzy napisał:
EdytkaiDarek napisał:
maniek32 napisał:

Zazdroscisz glupia CIPOOOOO mankowi bo ma lepsze cialo od Ciebie BUUAAHHHAAAHHHAAA!!!!
Apropo ruszenia to wiem czemu taka nabuzowana jestes!!!
Sexu w domku nima bo Cie Twoj ruszac nie chce ha ha ha dziwko!!!
Zruchaj sie na boku pasztecie to se ulzysz!!!

Dziwie sie ze zadna z forum jeszcze Cie nie wyciagnela pod pretekstem spotkania na kawe i nie najebala tak porzadnie
Male obicie mordy dobrze by Ci zrobilo
Napewno wygladala bys o wiele ladniej niz w chwili obecnej forumowy laskorobie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
maniek32 napisał:
Izzy napisał:
beauty napisał:
maniek32 napisał:

Powoli zrozumiesz moze?

Dobra sztruclu z Tobą skończyłem ni zniżam się do Twojego poziomu, a Twoj poziom jest zazwyczaj poniżej pasa

Dobre marianek
Ja tez stwierdzilem to samo!!!
Stary norweg nie moze to ma kobita cisnienie i na forum laski robi tym swoim przyglupom rasistowskim he he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
IZZZYYY ile razy musialas dawac dupy temu swojemu norkowi za to ze tu przyjechalas?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
maniek32 napisał:
Izzy napisał:
EdytkaiDarek napisał:
maniek32 napisał:

Jak chcesz Ciebie mogę posunąć chociaż kto wie co za syf w gaciach nosisz... chyba nie zaryzukje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok